פשטידת בצל עם פיצפוצי אורז

אם לא תגידו שזה פיצפוצים – אף אחד לא ידע… תכף תתחיל סדרת ניחושים מה זה ואיך זה…

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת בצל עם פיצפוצי אורז

המרכיבים ל לתבנית בגודל 22*35 ס"מ 16 מנות:

  • 5 כוסות פיצפוצי אורז תפוחים
  • 2 גביעי קוטג' 5%
  • 4 ביצים
  • חופן גבינה מגורדת לפי טעמכם
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • מלח, פלפל
לציפוי:
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים לטבעות (אפשר יותר אם אוהבים הרבה בצל)
  • גבינה צהובה לזרייה מלמעלה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חשוב מאד לקנות את פצפוצי האורז הנכונים: אריזה גדולה, בשקית ניילון שקופה, עם כיתוב בכחול ובלבן. לא להשתמש באורז התפוח שבא בקופסה, או באורז האפוי שבא בצבע שחום. רק באורז הזה שהוא לבן חיוור ותפוח. הכנה

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי הפשטידה יחד, יוצקים לתבנית בגודל 22*35 ס"מ.

  • 03.

    אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, בערך חצי שעה, או עד שפני המאפה מזהיבים.

  • 04.

    בינתיים מטגנים במחבת גדולה טבעות של שני בצלים גדולים, עד להשחמה יפה.

  • 05.

    מוציאים את הפשטידה מהתנור, מפזרים על פניה את הבצל המטוגן, מכסים הכל בשכבה נאה של גבינה צהובה, ומחזירים את הפשטידה לתנור עד שהגבינה מלמעלה מותכת ומזהיבה.

  • 06.

    מקררים קצת לפני שחותכים למנות, ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(196)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.