פשטידת איטריות - מתכון קל וטעים במיוחד | השף הלבן

פשטידת איטריות

פשטידת איטריות, מנה קלילה ופשוטה להכנה, מתאימה לכל ימות השבוע

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת איטריות

המרכיבים ל תבנית 30 על 20:

  • חצי כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 50 גרם חמאה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 30 גרם קשקבל מגורר
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • </P>
  • 1 חבילת פסטה
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 גביע שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבשל את הפסטה על פי הוראות יצרן.

  • 02.

    להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את המצרכים למעט הקשקבל והחמאה, לערבב היטב.

  • 03.

    לשמן תבנית 30 על

  • 04.

    להעביר את התערובת לתבנית המשומנת ולפזר למעלה את גבינת הקשקבל, ואת החמאה חתוכה לקוביות.

  • 05.

    לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה (כחצי שעה). *לאוהבי תרד, ניתן להוסיף 300 גר' עלי תרד טריים קצוצים דק.

הכנת? כאן מדרגים
(1090)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.