פשטידת גבינות ותרד - מהירה וטעימה! | השף הלבן

פשטידה מהירה של גבינות ותרד

פשטידה טעימה וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה מהירה של גבינות ותרד

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 500 גרם של תערובת גבינות תנובה קשות ורכות - את הגבינות הקשות מגרדים בפומפיה.
  • 5 ביצים מופרדות
  • 2 כפות קמח מחוקות
  • חופן תרד גדול קצוץ דק
  • 1/2 בצל אדום קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח (בהתאם למליחות לפי סוגי הגבינות)
  • פלפל
  • חמאת תנובה
  • פירורי לחם
  • 1 כף מרווה קצוצה
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים במחבת בינונית את שמן הזית, צולים את הבצל לצבע זהוב ומוסיפים לריכוך קל את התרד עם קורט פלפל שחור גרוס והמרווה.

  • 02.

    ממליחים קלות ומצננים.

  • 03.

    מחממים את התנור ל-160 מעלות.

  • 04.

    מקציפים את החלבונים.

  • 05.

    מערבבים את החלמונים עם הגבינות, הקמח, התרד, 2 קורט מלח והפטרוזיליה.

  • 06.

    מקפלים את החלבונים המוקצפים ביחד עם הגבינות.

  • 07.

    מורחים תבנית פיירקס בינונית בחמאת תנובה ומפזרים פרורי לחם.

  • 08.

    יוצקים את בלילת הפשטידה.

  • 09.

    אופים 30 דקות לערך, ללא כיסוי, עד שהפשטידה משחימה קלות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(508)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.