מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים – מאפה מפנק | השף הלבן

מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים

מערבבים, שולחים לתנור, מגישים וקוצרים מחמאות. מתקבלים קישים קטנים ומקסימים בטעם פיקנטי מתקתק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים

המרכיבים ל18 מנות:

  • 2 בטטות בינוניות מגוררות גס
  • 1 גליל גבינת פרומעז מגורר גס
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמז׳ן מסדרת קולקשן
  • 1/2 שקית (100 גרם) פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה 15% של תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 ביצים טרופות
  • מעט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/3 כוס עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל החומרים, ממליחים בזהירות (הגבינות כבר מלוחות) ומפלפלים.

  • 03.

    ממלאים תבנית שקעים (של מאפינס) משומנת. אופים במשך 40-30 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(660)