מיני קישים מעולים (ללא קמח)
קישים טעימים ומושקעים

המרכיבים ל 10 מנות:
- 6 קישואים עם הקליפה
- 3 כפות נענע קצוצה
- 3 ביצים
- 100 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת "פיראוס"
- 100 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת "פיראוס"
- 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 3 גבעולי כרישה, קצוצים דק
- 30 גרם חמאה "תנובה"
- מלח ופלפל שחור גרוס
- מעט אגוז מוסקט מגורר טרי
- 100 גרם גבינת קשקבל עיזים מגוררת "תנובה"
- 100 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת "פיראוס"
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת קולקשן
- 3 ביצים
- 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
- עלי טימין מ-3 גבעולים
הוראות הכנה:
-
01.
מיני קיש קישואים וגבינה: מגרדים את הקישואים בפומפייה (או במעבד מזון), ממליחים מעט, מעמידים במסננת ואחרי 10 דקות סוחטים היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים נענע, ביצים וגבינות, מתבלים בפלפל שחור ומעט מלח ומערבבים.יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית הסיליקון ואופים 20-15 דקות או עד שהקישים יציבים וזהובים.
טיימר מופעל
-
03.
ביס כרישה: מאדים את הכרישות בחמאה כ-3 דקות ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט. מערבבים את הכרישה המאודה עם יתר החומרים ומערבבים היטב. מצננים. מחממים תנור ל-180 מעלות.
טיימר מופעל
-
04.
ממלאים תבניות מאפינס קטנות או מנז'טים קטנים בתערובת בעזרת כף. אופים בתנור כחצי שעה, או עד שהפשטידות מוצקות ומוזהבות.