פיצה־פיתה חמד ופטריות

פיצות קטנות ומפתות שמכינים ברגע.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה־פיתה חמד ופטריות
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 4:

  • 4 פיתות קטנות (פיתה ביס, מיני פיתה)
  • 4 כפיות גדושות רוטב פיצה (קנוי או ביתי)
  • 125 גרם גבינת חמד 16% "פיראוס" חתוכה לפרוסות
  • 4 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
  • אורגנו מיובש
  • פתיתי צ'ילי
  • 2-1 כפיות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את הגריל של התנור. מורחים כל אחת מהפיתות בכפית רוטב פיצה. חותכים את גבינת החמד ל־4 פרוסות, וחותכים כל פרוסה ל־9 קוביות. מסדרים 9 קוביות חמד על כל פיתה, ומניחים ביניהן את רבעי השמפיניון. זורים אורגנו מיובש ופתיתי צ'ילי, ומטפטפים למעלה מעט שמן זית.

  • 02.

    מסדרים את הפיתות בתבנית שטוחה, וקולים תחת הגריל החם במשך 3-2 דקות, עד שהגבינה נמסה. מגישים מיד.אתם חייבים גם לראות את מתכון קסדיית החמד שמכינים ב-10 דקות

    טיימר מופעל

    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.