מתכון פיצה על פיתה | השף הלבן

פיצה על פיתה

ארוחה שילדים פשוט אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה על פיתה

המרכיבים ל 4 פיצות:

  • 1 שקית פתיתי עמק לפיצה מסדרת השף הלבן
  • 2 פיתות חצויות לשנים לשימוש כבסיס לפיצה (אפשר פיתות לא טריות)
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות קטשופ (אפשר פיקנטי)
  • 2 כפות זעתר עם שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את 4 הבסיסים לפיצה על תבנית אפייה.

  • 02.

    מורחים על הפיתות את שמן הזית. מפזרים את הזעתר.

  • 03.

    מורחים מעל שכבה אחידה של קטשופ עד לקצוות.

  • 04.

    מפזרים מעל פירורי גבינת עמק.

  • 05.

    מכניסים לתנור בטמפרטורה של 90 מעלות למשך 5 דקות. מקרימים 2 דקות נוספות בטמפרטורה של 180 מעלות ומגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(414)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.