מתכון פחזניות עם פרמזן ומוצרלה | השף הלבן

פחזניות עם פרמזן וקשקבל

פחזניות עשויות בלילת בצק וגבינות ובציפוי בוטנים קצוצים, מאפה נהדר לאירוח קל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פחזניות עם פרמזן ומוצרלה

המרכיבים ל6 פחזניות:

  • 150 גרם בוטנים קצוצים דק מאוד
  • 250 מ"ל חלב
  • 80 גרם חמאה
  • 150 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • 1 חלבון
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן תנובה Collection מגורדת דק
  • 40 גרם גבינת קשקבל תנובה Collection מגורדת על פומפיה דקה מאוד.

הוראות הכנה:

  • 01.

     מחממים מראש את התנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    בסיר מרתיחים את החלב עם החמאה ומרחיקים מהלהבה.

  • 03.

    מוסיפים את כל הקמח ביחד עם קורט מלח ופלפל לבן ובוחשים היטב עם כף עץ. מחזירים ללהבה נמוכה.

  • 04.

    ממשיכים לבחוש היטב ולאחר דקה מוסיפים את הגבינות ומקררים מעט.

  • 05.

    בוחשים לתוך הבלילה הפושרת את הביצים בהדרגה עד שהעיסה חלקה.

  • 06.

    משמנים מעט ומקמחים קלות נייר אפיה על תבנית לתנור, ובעזרת כף מניחים כדורים במרחק אחד מהשני-הבצק תופח באפיה.

  • 07.

    מעל מצמידים מעט בוטנים קצוצים ואופים מיד 15-20 דקות לצבע יפה ואפוי.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מגישים בטמפרטורת החדר. 

הכנת? כאן מדרגים
(51)