פחזניות עם פרמזן וקשקבל
פחזניות עשויות בלילת בצק וגבינות ובציפוי בוטנים קצוצים, מאפה נהדר לאירוח קל
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 פחזניות:
- 150 גרם בוטנים קצוצים דק מאוד
- 250 מ"ל חלב
- 80 גרם חמאה
- 150 גרם קמח
- 2 ביצים
- 1 חלבון
- מלח
- פלפל לבן
- 100 גרם גבינת פרמז'ן תנובה Collection מגורדת דק
- 40 גרם גבינת קשקבל תנובה Collection מגורדת על פומפיה דקה מאוד.
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מראש את התנור ל-200 מעלות.
-
02.
בסיר מרתיחים את החלב עם החמאה ומרחיקים מהלהבה.
-
03.
מוסיפים את כל הקמח ביחד עם קורט מלח ופלפל לבן ובוחשים היטב עם כף עץ. מחזירים ללהבה נמוכה.
-
04.
ממשיכים לבחוש היטב ולאחר דקה מוסיפים את הגבינות ומקררים מעט.
-
05.
בוחשים לתוך הבלילה הפושרת את הביצים בהדרגה עד שהעיסה חלקה.
-
06.
משמנים מעט ומקמחים קלות נייר אפיה על תבנית לתנור, ובעזרת כף מניחים כדורים במרחק אחד מהשני-הבצק תופח באפיה.
-
07.
מעל מצמידים מעט בוטנים קצוצים ואופים מיד 15-20 דקות לצבע יפה ואפוי.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים