פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות | השף הלבן

פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות

פוקצ'ה שחוגגת את עונת הנקטרינות ומשלבת לידן גבינה עזים ארומטית

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
  • שמן זית
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • גליל גבינת עזים פרומעז
  • 2 נקטרינות או אפרסקים פרוסים דק
  • רוטב בלסמי מצומצם (כוס חומץ בלסמי עם 1 כף גדושה סוכר חום. מחממים בסיר קטן עד שהסוכר נמס, מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך כדי ערבוב, על להבה נמוכה בינונית 10-15 דקות או עד שהבלסמי מצטמצם לכמות של כרבע כוס)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 02.

    מפזרים מעל כל פוקצ'ה גבינת מוצרלה בצורה שווה.

  • 03.

    מניחים פרוסות גבינת עזים מעל.

  • 04.

    מניחים את פרוסות הנקטרינה מעל.

  • 05.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 06.

    מזלפים מעל רוטב בלסמי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)