פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית
ליד הסלט או כמנה ראשונה בארוחה, קבלו פוקצ'ה קלה להכנה שתקצור מחמאות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות
- שמן זית
- 1 חציל
- מלח גס
- שמן לטיגון
- גבינה בולגרית במרקם מעודן 16% פיראוס
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את החציל לפרוסות דקות.
-
02.
ממליחים כל פרוסה משני צדיה, ומניחים במסננת למשך חצי שעה לפחות, כדי שיגירו את הנוזלים.
-
03.
מחממים שמן במחבת ובינתיים מנערים את פרוסות החציל ומספיגים במגבת כדי לשחרר מהם נוזלים.
-
04.
מטגנים את החצילים משני הצדדים עד שהם רכים. מעבירים לנייר סופג עד לשימוש.
-
05.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
06.
מניחים מעל פרוסות חציל מטוגנות.
-
07.
מפוררים מעל גבינה בולגרית.
-
08.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
09.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים