פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור
שילוב קייצי נהדר של פטל שחור וגבינת פרי יוצרים את אחת הפוקצ'ות המיוחדות והטעימות שאסור לפספס
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות
- שמן זית
- חבילה גבינת ברי (עדי) תנובה
- 150 גרם פטל שחור קפוא סנפרוסט מופשר קלות
- דבש וקינמון לזריה מעל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
02.
מורחים את 2 הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
03.
חותכים פרוסות גבינת ברי ומניחים על גבי הפוקצ'ות.
-
04.
מפזרים מעל פטל שחור.
-
05.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מפזרים מעל מעט דבש וקינמון ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים