פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור | השף הלבן

פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור

שילוב קייצי נהדר של פטל שחור וגבינת פרי יוצרים את אחת הפוקצ'ות המיוחדות והטעימות שאסור לפספס

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • חבילה גבינת ברי (עדי) תנובה
  • 150 גרם פטל שחור קפוא סנפרוסט מופשר קלות
  • דבש וקינמון לזריה מעל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    מורחים את 2 הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 03.

    חותכים פרוסות גבינת ברי ומניחים על גבי הפוקצ'ות.

  • 04.

    מפזרים מעל פטל שחור.

  • 05.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 06.

    מפזרים מעל מעט דבש וקינמון ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)