פוקצ'ה בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים
פותחים את הארוחה עם פוקצ'ה צבעונית טעימה
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות
- שמן זית
- 2 שקיות רוזמרין ומלח שמצורפות
- בצל סגול קטן פרוס לטבעות
- פרוסות ארטישוק בשמן מסוננות
- זיתים שחורים / זיתי קלמטה מגולענים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
02.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
03.
מפזרים מעל מלח ורוזמרין.
-
04.
מפזרים טבעות בצל, ארטישוק וזיתים.
-
05.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים