פונדו קממבר בכיכר לחם – נשנוש טעים וקל בין ארוחות | השף הלבן

פונדו קממבר בכיכר לחם

פונדו גבינת קממבר קרמי וטעים עם נגיעות סילאן עדינות. הפונדו מוגש בתוך כיכר לחם כפרי איכותי ולצד שיפודי פירות טריים. מדובר בקינוח המושלם לערב זוגי בבית.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פונדו קממבר בכיכר לחם
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 4:

  • 1 כיכר לחם כפרי עגול
  • 1 גבינת קממבר "COLLECTION"
  • שמן זית, להברשה
להגשה
  • פירות חתוכים, משופדים על שיפודים
  • סילאן
  • גבעולי טימין

הוראות הכנה:

  • 01.

    בוחרים כיכר לחם כפרי, מסירים את חלקו העליון ויוצרים שקע במרכז הכיכר 

  • 02.

    אל תוך החור שנוצר מכניסים גבינת קממבר

  • 03.

    ברישים את הלחם בשמן זית ואופים ב-200 מעלות למשך 15 דקות

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 04.

    לאחר האפייה, מסירים בעדינות את חלקה העליון של הגבינה ומזלפים מעט סילאן ועלי טימין מעל כיכר הלחם 

  • 05.

    מגישים לצד שיפודי פירות

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.