מתכון פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה | השף הלבן

פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה

בכמה דקות של עבודה הופכים כיכר לחם ישנה למאפה עשיר ומגרה. שימו לב: תערובת הפודינג זקוקה להשריה במקרר לפני האפייה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה מסדרת השף הלבן
  • ‏2 ביצים
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • ‏4 כוסות לחם ישן (רצוי חלה) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • ‏1 כוס תרד סנפרוסט מופשר וסחוט היטב
  • ‏2 שיני שום כתושות
  • ‏1 כוס פתיתי גבינת עמק
  • 2 כפות חמאת תנובה לשימון התבנית
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים שמנת עם ביצים בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים עם יתר הרכיבים.

  • 02.

    משמנים תבנית פיירקס קטנה ועמוקה ומעבירים אליה את התערובת. משרים לשעה עד לילה במקרר.

  • 03.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 04.

    אופים את הפודינג כ-30 דקות. מגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.