מתכון סופגניות מאפינס מלוחות אפויות | השף הלבן

סופגניות מאפינס מלוחות אפויות

סופגניות מאפינס במליות מלוחות, חיבור מעניין בין בצק סופגניות למאפים מלוחים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סופגניות מאפינס מלוחות אפויות

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • מיכל (250 גרם) גבינה לבנה 5%
  • 2 ביצים טרופות היטב במזלג
  • 5 כפות מלאות קמח רגיל
  • כפית אבקת אפייה
  • כף סולת
  • מלח לפי הטעם
  • ממרח פלפלים בשום ועגבניה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לערבב בכף עץ עד להתמזגות החומרים. הבלילה אמורה להיות דלילה, אין צורך להוסיף קמח.

  • 02.

     לצקת לתבניות 3/4 גובה מהבצק (אפילו קצת יותר כי הבצק אינו תופח), רצוי להשתמש בתבניות סיליקון.

  • 03.

    להניח על כל מאפינס כפית מלאה במלית המלוחה שבחרתם (שימו לב שהמלית לא תהיה דלילה).

  • 04.

     לאפות בחום 175 מעלות למשך 30 עד 40 דקות או עד שיזהיבו יפה.

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 05.

     לקרר. להעביר סכין בעדינות ולהפריד את המאפינס מהתבניח ולשלוף את המאפים החוצה.

  • 06.

     חימום לפני ההגשה: כחצי שעה לפני הארוחה מחממים תנור לחום 180 מעלות וסוגרים את החימום. מכניסים את המאפים מכוסים בעדינות בנייר כסף, סוגרים את דלת התנור, עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.