פיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו | השף הלבן

מתכון לפיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו

ארוחת ערב שילדים אוהבים – מתכון פיצות אישיות על בצק עלים עם רוטב פסטו, עגבניות וגבינות. כמה דקות הכנה – ויש לכם יופי של ארוחה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לפיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו

המרכיבים ל 10-12 פיצות:

  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 5-6 כפות רוטב פסטו
  • 4-5 עגבניות גדולות, חתוכות לפרוסות
  • 150-200 גרם גבינת 'חמד' 16% שומן "פיראוס"
  • 200 גרם גבינה צהובה "עמק" מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ענפי טימין לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    פותחים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים עיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.

  • 03.

    מניחים את עיגולי הבצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 04.

    מורחים כל עיגול בצק בחצי כף פסטו (משאירים שוליים של כ-1/2 ס"מ ללא פסטו) ומניחים מעל כמה פרוסות של עגבנייה.

  • 05.

    חותכים את החמד לקוביות קטנות ומפזרים על העגבניות, ומעל הכל גם גבינה צהובה מגוררת.

  • 06.

    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים ענף של טימין.

  • 07.

    אופים את הפיצות במשך כ-18-22 דקות או עד שהן מזהיבות, הבצק תופח והגבינה מבעבעת.

    טיימר מופעל
    00:22:00
  • 08.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.