מתכון משולשי גבינה מותכת | השף הלבן

משולשי גבינה מותכת

משולשי גבינה מותכת מטוגנת בציפוי פריך מוגשת עם לחם וירקות טריים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
משולשי גבינה מותכת

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 20 יח' גבינת נעמה חורש משולשים (גבינה מותכת)
  • 1 ביצת תנובה גודל L
  • 1/2 כוס קמח מנופה
  • 1 כוס פירורי זהב (פירורי לחם מוזהבים)
  • 5 פרוסות לחם כהה קרוץ לעיגולים בקוטר 4 ס"מ
  • 2 יח' פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 2 מלפפונים ירוקים טריים פרוסים לעיגולים
  • 100 גרם זיתים מגולענים
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקמחים את המשולשים.

  • 02.

    טובלים בביצה טרופה.

  • 03.

    מצפים בפירורי הזהב.

  • 04.

    מטגנים קלות בשמן עמוק עד להזהבה.

  • 05.

    מגישים ליד ירקות פרוסים ועיגולי לחם.

הכנת? כאן מדרגים
(124)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.