מתכון מקלות גבינה ותבלינים | השף הלבן

מקלות גבינה ותבלינים

מקלוני גבינה טעימים מושלמים למנה ראשונה ואירוח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מקלות גבינה ותבלינים

המרכיבים ל כ-40 מקלות:

  • ½1 כוסות קמח
  • 100 גרם גבינת עמק מגוררת או פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
  • 150 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 100 גרם קולאז’ קצ’קבל מגוררת
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כפית עשבי תיבול מיובשים
  • 1 כפית טימין מיובש
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית צ’ילי טחון
  • 200 גרם חמאת תנובה קרה חתוכה לקוביות
  • 4 כפות חלב תנובה קר
~לציפוי:~~
  • ביצה טרופה
  • 3 כפות זרעוני פרג שלמים או קצח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון קמח, גבינות, שומשום, עשבי תיבול, טימין, פלפל שחור, מלח וצ’ילי ומעבדים דקה. מוסיפים את החמאה ואחר כך את החלב הקר, מעבדים לכדור בצק אחיד ומקררים שעה.

  • 02.

    מחלקים את כדור הבצק ל-40 כדורים שווים. צרים מכל כדור גליל באורך 5 ס"מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים את הבצק בביצה טרופה, זורים מעל זרעוני פרג או קצח, מקררים 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות, אופים כ-25 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(300)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.