מתכון מאפי פילו במילוי ברוקולי, כרובית וגבינות | השף הלבן

מאפי פילו במילוי ברוקולי, כרובית וגבינות

מאפה ירקות נפלא שמכינים בקלי קלות! את הירקות ניתן להחליף לכל ירק אחר שאתם אוהבים או שיש בבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפי פילו במילוי ברוקולי, כרובית וגבינות

המרכיבים ל תבנית אינגליש:

  • 1 חבילה עלי פילו מופשרים
  • 1 חב' לקט פשטידה קפוא
  • 1 חב' גבינה בולגרית 5% - מפוררת
  • 1 חב' פתיתי גבינה צהובה
  • 2 ביצים טרופות
  • קורט פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • קורט ג'ינג'ר טחון
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 חב' חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מראש תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מערבבים בקערה את לקט הפשטידה, פתיתי הגבינה, הגבינה הבולגרית, הביצים והתבלינים.

  • 03.

    ממיסים את החמאה במיקרו.

  • 04.

    מניחים את עלי הפילו על משטח העבודה ומורחים אותם בעדינות בחמאה משני הצדדים.

  • 05.

    לוקחים חצי מכמות עלי הפילו, ומניחים בתוך תבנית אינגליש משומנת היטב כך שנשארים שוליים מחוץ לתבנית, מהדקים לדפנות התבנית, בשקע שנוצר ממלאים מהמלית ועוטפים עם שולי הבצק.

  • 06.

    חוזרים על הפעולה עם הכמות הנותרת של עלי הפילו.

  • 07.

    מכניסים לתנור ואופים עד שמשחים.

  • 08.

    מגישים מיד בליווי סלט ירקות גדול.  

הכנת? כאן מדרגים
(255)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.