מאפינס קישואים וגבינה לאפיה – מתכון למאפה קישואים | השף הלבן

מאפינס קישואים וגבינה לאפיה

מאפה קישואים וגבינה שמתאים כמנה עיקרית או כתוספת

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס קישואים וגבינה לאפיה

המרכיבים ל30 יחידות:

  • 2 ק"ג קישואים מגוררים בפומפייה דקה
  • 1 גביע גבינה לאפיה
  • 3 ביצים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 1/4 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את התבניות בחמאה ומפזרים את פרורי הלחם

  • 02.

    סוחטים את הקישואים המגוררים היטב מהנוזלים ומניחים בקערה

  • 03.

    מוסיפים את הגבינה הביצים והבצל ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט

  • 04.

    מערבבים פנימה את הקמח, מקפידים שלא יהיו גושים

  • 05.

    יוצקים לשקעים שבתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 35 דקות

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(390)