מאפינס קוטג’ וגבינת קולאז’ מסוג קצ’קבל | השף הלבן

מאפינס גבינת קוטג’ וקשקבל של COLLECTION

מאפינס גבינת קוטג’ וגבינת קשקבל של COLLECTION, בחג השבועות לצד הגבינות, מאפינס גבינות טעימים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס גבינת קוטג’ וגבינת קולאז’ מסוג קצ’קבל (גלעד)

המרכיבים ל 10 מנות:

  • מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 3 כפות קמח תירס
  • 2 כפות קמח רגיל
  • 3 ביצים
  • 3 כפות גדושות גבינת קוטג’ תנובה
  • 100 גרם גבינת קשקבל של COLLECTION
  • 100 גרם גבינה בולגרית פיראוס
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
  • 3 כפות שמיר קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

  • 02.

    מגרדים את גבינת קולאז’ קשקבל וגבינה בולגרית פיראוס.

  • 03.

    שמים בסיר קטן חמאה, שמנת לבישול, חלב, מלח ופלפל ומחממים על אש בינונית תוך כדי עירבוב עד שהתערובת מבעבעת. מוסיפים את קמח התירס והקמח הרגיל, מערבבים במהירות עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש.

  • 04.

    מוסיפים את הגבינות, העירית והשמיר. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים אחרי כל הוספה. יוצקים לתוך השקעים עד ל-2/3 מהגובה.

  • 05.

    אופים עד שהתפיחיות מזהיבות כ-25 דקות. מגישים חם.

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(96)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.