מתכון מאפים אישיים של גבינות וכרישה | השף הלבן

מאפים אישיים של גבינות וכרישה

נמסים בפה בזכות המרקם הנימוח של הגבינות המיוחדות לאפייה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפים אישיים של גבינות וכרישה

המרכיבים ל70 מאפים בקוטר 3 ס"מ או ל-32 בקוטר 6 ס"מ (תבניות ש:

  • 2 גבעולי כרישה (החלק הלבן) פרוסים
  • שמן זית לזילוף
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת "כנען" 5% מסדרת השף הלבן
  • 1/2 שקית (250 גרם) פתיתי גבינה לפיצה "השף הלבן"
  • 50 גרם גבינת גלעד מגוררת
  • 1/2 שקית (50 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 250 גרם גבינת פטה "פיראוס" מפוררת
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% השף הלבן
  • 70 גרם (1/2 כוס) קמח
  • 4 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 03.

    מניחים פרוסות כרישה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים שמן ואופים כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מערבבים את הגבינות עם השמנת, הקמח והביצים.

  • 05.

    יוצקים את התערובת לתבניות, מניחים עיגול כרישה מעל ואופים 40-30 דקות עד להתייצבות והזהבה. מגישים עם ירקות ואפשר גם פירות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(102)