מאפה קישואים וברוקולי - כל כך טעים וגם דל קלוריות | השף הלבן

מאפה קישואים וברוקולי

מחפשים מאפה בריא, טעים ומשביע? מתכון למאפה גבינה קישואים וברוקולי, מוקרם בגבינה צהובה בפחות מעשרים דקות של עבודה. שיהיה בתיאבון!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה קישואים וברוקולי

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 350 גר’ קישואים
  • 350 גר’ ברוקולי
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 1 גביע קוטג’ תנובה 5%
  • 1 גביע שלי אשל או שלי גיל
  • 2 ביצים
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 גביע שמנת תנובה קלה
  • 2 פרוסות עמק לייט חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את הקישואים במגררת דקה. שמים במסננת. זורים מעט מלח ומשהים לשעה.

  • 02.

    מבשלים את הברוקולי במים ממולחים עד שמתרכך. מסננים וקוצצים גס.

  • 03.

    סוחטים את הקישואים היטב. שמים בקערה, מוסיפים את כל החומרים (פרט לגבינת עמק), יוצקים לתבנית משומנת, זורים למעלה את הגבינה הצהובה ואופים עד שהמאפה משחים.

  • 04.

    מגישים את המנה חמה בליווי 2 כפות שמנת תנובה קלה.

הכנת? כאן מדרגים
(147)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.