לחמניית פסח במילוי פרובטו, עגבניות ובזיליקום

לחמניות שמכינים עם גבינת פרובטו שמעניקה להם טעם נפלא ורכות. ממלאים במה שאוהבים, הצעה שלנו: פרובטו, עגבניות ובזיליקום

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניית פסח במילוי פרובטו, עגבניות ובזיליקום
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

  • 3 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית דבש
  • 3/4 כוס מים
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת פרובטו עיזים מעודנת 5% "פיראוס"
למילוי:
  • 12 פרוסות דקות של גבינת פרובטו
  • 12 פרוסות עגבניה
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס. שמים במעבד מזון את מרכיבי הלחמניות ומעבדים לעיסה אחידה. בעזרת כף גלידה חופנים בצק ומניחים בתבניות.

  • 02.

    אופים 22-25  דקות עד שהלחמניות מזהיבות ויבשות. מצננים לגמרי. חוצים, ממלאים בגבינה, עגבניות ובזיליקום ומגישים.הלחמניות במיטבן סמוך לאפיה. מאחר יותר מומלץ לחמם במיקרו או בטוסטר. ניתן להקפיא.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.