לחמניות גבינה – להכנה בקלי קלות | השף הלבן

לחמניות גבינה

ארוחת ערב מהירה: לחמניות גבינה ללא שמרים שמכינים בקלי קלות עם תוספת של גבינה מתפצפצת מעל. סלט קטן בצד – ואתם מסודרים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות גבינה

המרכיבים ל12-15 לחמניות קטנות:

  • 250 גרם (מיכל) גבינת קוטג' 5% שומן
  • 75 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
  • 50 גרם גבינת חמד 16% שומן
  • 50 גרם חמאה רכה מאוד
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • כפית וחצי אבקת אפייה
לציפוי:
  • חלמון טרוף
  • מעט פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת / גבינת גאודה מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית שקעים מסיליקון.

  • 02.

    בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד גבינת קוטג', בולגרית, חמד, חמאה רכה, פפריקה ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שמתקבל בצק רך.

  • 04.

    בידיים מעט משומנות יוצרים כדורים בינוניים מהבצק ומניחים בתבנית שקעים מסיליקון.

  • 05.

    מברישים את הלחמניות בחלמון ומפזרים גבינת פרמזן / צ'דר מגוררת.

  • 06.

    אופים במשך כ-18-23 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות ותפוחות.

    טיימר מופעל
    00:23:00
  • 07.

    מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים לצד סלט.

הכנת? כאן מדרגים
(6)