וופל בלגי מלוח עם גבינות
וופל בלגי תמיד זוכה בכל הקופה! רוצים לזכות באהדת המשפחה והאורחים? לכו על מנת הוופל הבלגי הזה בגירסה המלוחה. מתכון קל להכנה שישדרג לכם את בראנץ' סוף השבוע
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל10:
- 2 ביצים
- ¼ כוס שמן
- 2 כפות סוכר
- 1 כוס חלב "תנובה" (אפשר גם משקה שקדים או חלב אורז ללא מתיקות)
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פפריקה
להגשה:
- גבינה לבנה 5% תנובה
- גבינת פטה כבשים 5% "פיראוס" מפוררת
גודל תבנית: מחבת להכנת וופלים
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה טורפים היטב את הביצים כדקה. מוסיפים שמן/חמאה, סוכר, וחלב וממשיכים לטרוף לתערובת אחידה.
-
02.
מניחים מסננת על הקערה ומנפים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח ופפריקה. טורפים לתערובת אחידה.
-
03.
משמנים היטב את מחבת הוופלים וכשהמחבת חמה מאד מוזגים תערובת כך שתכסה את כל הקוביות.
-
04.
מטגנים כשלוש-ארבע דקות מכל צד עד שהוופל שחום ויציב.
-
05.
אוכלים בליווי גבינה, פירורי פטה וירקות קצוצים.
הכנת? כאן מדרגים