גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה
גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה

המרכיבים ל 20 יחידות:
- 50 גרם חמאת תנובה
- 5 כפות קמח לבן
- 250 מ"ל חלב
- 200 גרם גבינת קשקבל תנובה collection מגורדת
- 120 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת
- 2 חלמונים טריים
- קורט מלח
- פלפל לבן
- צלחת עם 150 גרם קמח לבן
- צלחת עמוקה מעט עם 3 חלבונים טרופים
- 100 מ"ל מים
- 200 גרם פרורי לחם
- 10 עלי מרווה קצוצים
- סיר עם שמן לטיגון עמוק
הוראות הכנה:
- 
								01.
								במחבת גבוהה ממיסים את החמאה ומוסיפים את 5 כפות הקמח. 
- 
								02.
								בוחשים כל הזמן על אש לא גבוהה למשך 2 דקות. טיימר מופעל
- 
								03.
								מוסיפים לאט, תוך בחישה, את החלב ומבשלים בבחישה עד לקבלת מעין רביכה. 
- 
								04.
								מוסיפים את הגבינות ולאחר דקה מוסיפים את 2 החלמונים וקורט מלח והפלפל. 
- 
								05.
								מצננים לטמפרטורת החדר, העיסה צריכה להיות במרקם נוח לעבודה. 
- 
								06.
								מחממים את השמן לטיגון עמוק. 
- 
								07.
								את המרווה הקצוצה מערבבים עם פרורי הלחם. 
- 
								08.
								מוציאים כמות של כף גדושה ועם הידיים יוצרים גלילים שווים. 
- 
								09.
								מגלגלים כל גליל בקמח עם המרווה הקצוצה ומעבירים לביצים עם המים. מעבירים לפירורי הלחם ומגלגלים שוב. 
- 
								10.
								בודקים שחום השמן בינוני גבוהה. 
- 
								11.
								מטגנים את הקרוקטים עד לצבע זהוב ומגישים חם. 
 
									

