מתכון גביצל עמק | השף הלבן

גביצל עמק

מעדן מלוח קל יחסית להכנה , ילדים לא ישאירו פירור

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גביצל עמק

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 6 פרוסות לחם מרובע ללא הקרום
  • ‏6 אצבעות עמק קלאסית/ מוצרלה קולקשן
  • ‏2 ביצים
  • פלפל
  • ‏1 כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון רדוד
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים כל פרוסת לחם על משטח עבודה ועליה אצבע עמק בחלק התחתון של הפרוסה, הקרוב אלינו ומגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות. ‏

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 02.

    סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון רדוד לחום בינוני (175 מעלות במטגנת חשמלית).

  • 03.

    שמים פירורי לחם בקערה אחת וטורפים ביצים עם מלח ופלפל בקערה נפרדת.

  • 04.

    טובלים את הגלילים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם לכיסוי מלא. ‏

  • 05.

    מטגנים את הגלילים להזהבה בשמן החם כ-2 דקות מכל צד ומייבשים על נייר סופג ומגישים מייד.

    טיימר מופעל

    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(178)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.