ברד פודינג מלוח עם גבינה ועשבי תיבול
המתכון המושלם לשבת בבוקר: ברד פודינג מלוח ועשיר בעשבי תיבול עם הקרמה של גבינות שפשוט לא ניתן לעמוד בפניו!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל4-5 מנות:
- חלה בינונית
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 5 ביצים בגודל L
- כפית מלח
- פלפל שחור
- מעט צ'ילי יבש
- ¼ כוס עשבי תיבול קצוצים דק (בזיליקום / עירית / טימין / שמיר וכו')
- 100 גרם פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- לשימון התבנית: מעט חמאה רכה
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את החלה לקוביות גדולות.
-
02.
בקערה גדולה טורפים את השמנת לבישול, הביצים, המלח, הפלפל והצ'ילי.
-
03.
מוסיפים את עשבי התיבול ופתיתי הגאודה ומערבבים.
-
04.
מוסיפים פנימה את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שהחלה תיספג היטב בכל הנוזלים.
-
05.
משמנים היטב את התבנית ויוצקים פנימה את הבלילה עם החלה.
-
06.
מכסים בניילון נצמד / מגבת ומניחים בצד למשך שעה לפחות (אפשר להכין לילה מראש ולשמור במקרר).
-
07.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ואופים כחצי שעה, או עד שהמאפה מזהיב מאוד ויציב גם במרכז.
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים