אוזן המן ספנקופיטה - משולשי בצק במילוי תרד ובולגרית | השף הלבן

אוזן המן ספנקופיטה – משולשי בצק במילוי תרד ובולגרית

קשה לפספס עם מילוי של תרד ובולגרית. הפעם באוזן המן בתוך בצק יוגורט פריך

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אוזן המן ספנקופיטה - משולשי בצק במילוי תרד ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל25 יחידות:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס שמן זית עדין
  • 1/4 כוס מים
  • 1/4 כוס יוגורט עיזים "פיראוס"
  • 1/2 כפית מלח
למילוי:
  • 1 כף שמן זית
  • 300 גרם מדליוני תרד "סנפרוסט"
  • 100 גרם בולגרית 5% או 16% "פיראוס" מפוררת
  • 1/2 ביצה טרופה
  • להברשה: 1/2 ביצה טרופה עם 1 כף מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומאדים את התרד. מערבבים מידי פעם ומבשלים 2-3 דקות עד שהתרד מאבד נוזלים, רך וכהה. מצננים, סוחטים, קוצצים ומעבירים לקערה. מוסיפים בולגרית וחצי ביצה ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפיה. מחממים תנור ל 180 מעלות. שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק.

  • 03.

    מרדדים את הבצק לעלה בעובי 4 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומניחים כפית מילוי בכל עיגול. מהדקים היטב בשלוש פינות למשולש ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק (אוספים את הבצק שנותר ומרדדים שנית).

  • 04.

    מברישים את המשולשים בעדינות בביצה ושוב מהדקים בשלוש הפינות. אופים 20-25 דקות עד שהאוזניים משחימות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)