דלג לאזור תוכן תחתון
פותחים מקרר ומתחילים לבשל
מתכונים
מה אוכלים היום?
מתכוני ארוחות
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
ארוחות לילדים
מתכונים ב10 דקות
סלטים כריכים וממרחים
כל הסלטים כריכים וממרחים
סלטים
כל הסלטים
סלטים לשבת
כריכים וטוסטים
ממרחים רטבים ומטבלים
מרקים
תוספות
כל התוספות
תפוח אדמה
אורז
קטניות ותבשילים
ירקות
תוספות נוספות
עיקריות
כל העיקריות
בשר ועוף
דגים
ממולאים
מתכוני מחבתות ומטוגנים
טופו ותחליפים
פסטות
כל הפסטות
רביולי
לזניה
פסטות נוספות
קינוחים
כל הקינוחים
מחבתות
כל המחבתות
פנקייק
בלינצ'ס
דייסה
קרפ
עוגות
כל העוגות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות בחושות
עוגות שמרים
עוגות נוספות
עוגות יום הולדת
עוגיות
קינוחים אישיים
מאפים מתוקים
כל המאפים המתוקים
קרואסונים
מאפינס וקאפקייקס
מאפים מתוקים נוספים
משקאות ושייקים
מאפים
כל המאפים
פשטידות וקישים
פיצות
מאפים מלוחים
כל המאפים המלוחים
חלות, לחמים ולחמניות
מאפים מלוחים נוספים
מתכוני חגים
כל מתכוני החגים
מתכונים לשבועות
שבועות ללא גלוטן
כל המתכונים לשבועות
פשטידות וקישים לשבועות
מאפים לשבועות
קינוחים לשבועות
סלטים לשבועות
שבועות 2024
מתכונים לפורים
מתכונים לחנוכה
כל המתכונים לחנוכה
סופגניות
לביבות
מתכונים לראש השנה
כל המתכונים לראש השנה
סלטים לראש השנה
קינוחים לראש השנה
מתכונים לט"ו בשבט
מתכונים לפסח
כל המתכונים לפסח
עוגות לפסח
קינוחים לפסח
כל הקינוחים לפסח
סלטים לפסח
עוגיות לפסח
מתכונים טבעוניים
ללא גלוטן
מתכוני מהדרין
עולם הקוקוס
הפודיז של תנובה
מתכוני הנבחרת
כל מתכוני הנבחרת
רון יוחננוב
רחלי קרוט
אפרת ליכטנשטט
תומר אומנסקי
בתיה שורק
טיפים
סרטוני הדרכה
דרך הטופו
טיפים
כתבות
מתכונים
המגזין
צור קשר
שאלות לשף
חיפוש
תפריט
חזרה לדף הבית
דנית סלומון
שיתוף בלוגר בפייסבוק
דנית סלומון
—
המתכונים של דנית סלומון
543 מתכונים
פשטידת דלעת בבצק גבינות
פשטידה טעימה מאוד שאפשר להכין מראש ולחמם מחדש לפני ההגשה.
לזניה ארבע גבינות
לזניה פשוט מצוינת, ללא גלוטן וגם כשרה לפסח - דפי אורז מרובעים מחליפים את הפסטה. עוד יתרון גדול: אפשר להכין מראש ולחמם מחדש לפני ההגשה.
בראוניז בוטנים בקונוס
עוגות שוקולדיות באריזה אישית. את קונוסי העץ הידידותיים לסביבה אפשר למצוא במחלקת הכלים החד־פעמיים. לחילופין, אפשר לאפות את הבראוניז בתבניות שקעים או מאפינס
"בקלאווה" פטה וגרעיני חמנייה
פטה עיזים, גרעיני חמנייה קלויים ופרמזן בין שלוש שכבות של עלי פילו מתפצפצים.
"כריך" קרם מסקרפונה ותותים
קרם מסקרפונה עשיר ותותים טריים בין שתי שכבות פריכות ומתוקות של דפי פילו זהובים.
פשטידת דלעת ורוקפור
פשטידת ירק וגבינות דלה בפחמימות ובגלוטן, שיכולה לשמש כמנה עיקרית בארוחה צמחונית.
מתכונים נוספים
המאמרים של דנית סלומון
0 מאמרים
שיתוף בלוגר בפייסבוק
שיתוף בלוגר ב WHATS APP
נובמבר מתוק!
השף הלבן אסף עבורכם מתכונים נהדרים לקינוחים חורפיים!
השאירו פרטים וקבלו מתכונים חדשים בכל שבוע
"
*
" אינדוקטור שדות חובה
שם פרטי
*
שם משפחה
*
מייל
*
מספר טלפון נייד
*
*
אני מאשר/ת קבלת עדכונים פרסומיים והטבות מקבוצת תנובה.*
*
הנני מאשר/ת שקראתי את
התקנון ומדיניות הפרטיות
.*
אני מאשר/ת קבלת עדכונים פרסומיים והטבות מקבוצת תנובה בערוץ הוואטסאפ.