אוזני פיל שטוחות וגדולות מבצק עלים חמאה - השף הלבן

אוזני פיל שטוחות וגדולות מבצק עלים חמאה

מתכון קל וטעים במיוחד לאוזני פיל שטוחות וגדולות מבצק עלים חמאה.

מאת: טליה עובדיה
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אוזני פיל שטוחות וגדולות מבצק עלים חמאה

המרכיבים ל 20-15 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת בצק עלים חמאה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 3 כפות קינמון
  • 1/2 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק ומברישים בחלב.

  • 02.

    מערבבים יחד סוכר חום וקינמון ומפזרים בנדיבות מעל , מצמידים בעדינות בעזרת כפות הידיים.

  • 03.

    מגלגלים את שני צידי הבצק עד ששני הקצוות נפגשים באמצע ומצמידים אותם.

  • 04.

    מניחים במרווחים את הפרוסות כשהצורה מופנית כלפי מעלה.

  • 05.

    משטחים מעט עם כפות הידיים ואופים עד להשחמה בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מצננים ורק אז מחלצים , שומרים בקופסא אטומה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.