כדורי השוקולד האהובים בגרסה המשודרגת | השף הלבן

5 הסודות הכי שמורים לכדורי שוקולד משוגעים

כדורי שוקולד טעימים גם כשהם פשוטים, אבל שלבו את התוספות הבאות – ותתכוננו להיות המומים

מאת: מיכל אברמוביץ'

אין בהם יומרות מיוחדות, אבל כולם אוהבים אותם. בכל זאת, אין על כדורי שוקולד, שהם קינוח אהוב וקל להכנה, מושלם לילדים ולמבוגרים כאחד. לא צריך להסתפק בגרסה הקלאסית והפשוטה; עם קצת יצירתיות אפשר בקלות לשדרג את כדורי השוקולד, ולהפוך אותם למשהו חדש לחלוטין, שיפתיע את האורחים או את בני המשפחה, ואפילו ייראה מעולה בסטורי.

 

#1 מסיבת הפתעה: מילוי שמשדרג את כל החוויה

זה דורש קצת יותר זמן והשקעה, אבל הרבה יגידו שהכדורים האלו שווים את זה. תוספת מילוי לכדורי שוקולד משדרגת אותם משמעותית ומוסיפה הפתעה מתוקה.

 

 

רוצים רעיונות מעניינים למילוי? בבקשה:

  • בין-לאומי: כדורי שוקולד אמסטרדם הם בחירה מעולה, למי שמבין או מבינה.
  • פירותי: ריבת משמשים או ריבת תות יוסיפו לכדורי השוקולד טאץ' חמוץ-מתוק ומיוחד.
  • מרענן: גלידה. כן, כדורי שוקולד במילוי גלידה הם קונספט חדש וקריר, רק הקפידו לאחסן אותם בהקפאה, והוציאו 5 דקות לפני ההגשה.
  • קלאסי: שוקולד קצוץ או גנאש מוקפא יוסיפו אקסטרה שוקולדיות לביס.
  • שובב: סוכריות קופצות יפתיעו כל אחד.

 

 

איך עושים את זה?

אם אתם רוצים לשלב מילוי קרמי, פשוט הניחו על נייר אפייה כפיות קרם או ריבה, והקפיאו במשך 30 דקות לפחות. כשתכינו את כדורי השוקולד, תוכלו לגלגל אותם סביב המילוי, שיישאר אחיד בזכות ההקפאה.

 

 

#2 מעל למצופה: ציפוי שמקפיץ את הטעם ואת הלוק של כדורי השוקולד

אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני, ואין כמו ציפוי מעניין לכדורי השוקולד, והיום אפשר לשדרג את ציפוי השוקולד הקלאסי בתוספות מיוחדות. אפשר לטבול את כדורי השוקולד בשוקולד לבן, מריר או חלב, ואז לפזר עליהם פצפוצי שוקולד, אגוזים קצוצים, קוקוס טחון, שבבי קוקוס, או אפילו תבלינים כמו קינמון או ג'ינג'ר טחון.

#3 הסוד הוא בקראנץ': תוספות קראנצ'יות שמשדרגות

 

כן, כדורי שוקולד נימוחים יכולים להיות נפלאים, אבל אם אתם מחפשים את הטוויסט שיהפוך אותם למיוחדים, אז קראנצ'יות יכולה להיות בחירה נהדרת. הנה כמה אגוזים שהיינו קוצצים ומוסיפים לכדורי השוקולד שלנו:

  • פיסטוק: מתוחכם ומשתלב מעולה עם השוקולד
  • פקאן סיני: אתם יכולים להפחית את כמות הסוכר בכדורי השוקולד, בזכות הפקאן שמוסיף לכדורים מתיקות, ולא רק מרקם וטעם מיוחדים
  • צנוברים: התוספת למביני עניין. מקפיצים ומפתיעים בכל פעם מחדש

איך מכינים?

קוצצים ומשלבים, או עוקבים אחרי ההוראות במתכון לכדורי שוקולד אגוזי מלך, תרגישו חופשיים להחליף את האגוזים לפי מה שאתם אוהבים.

 

#4 למגזימים: חטיפים

כן, כדורי השוקולד מספיק מתוקים ומפנקים בפני עצמם, אבל אל תתנו לזה לעצור אתכם, וזרמו עם התוספות של החטיפים והמתוקים שאתם אוהבים – מבייגלה ועד לשוקולדים, הקפידו רק לקצוץ אותם לחתיכות מספיק קטנות, כדי שישתלבו בכדורי השוקולד באופן אחיד ומושלם.

 

 

#5 למבוגרים בלבד: אלכוהול

כדורי שוקולד אולי נתפסים כילדותיים, אבל האמת היא שאפשר בקלות להפוך אותם לבוגרים. אם אתם מגישים את הכדורים לחברים בני 18+, תוכלו לשדרג אותם לכדורים עם טאץ' אלכוהולי עדין, שידגיש את הטעמים.

 

איך עושים את זה?

יש מי שאוהבים לטבול את הביסקוויטים בליקר, ומי שמוסיפים מעט לתערובת. אתם תבחרו בדרך שנוחה לכם, ורק נותר לכם לבחור את הליקר המדויק לכדורים, הנה בחירות פופולריות במיוחד:

  1. ליקר שוקולד: שוקולד זו תמיד התשובה הנכונה
  2. ליקר אמרטו: מזכיר טעמי מרציפן מתוחכמים ועמוקים
  3. ליקר תפוז: הולך מעולה עם שוקולד מריר. רק אומרים

 

 

 

כל התשובות נכונות

אין לנו מושג אילו כדורים בחרתם להכין, אבל אנחנו בטוחים שהם יהיו טעימים. אין לכם מושג מאיפה להתחיל? אנחנו היינו בוחרים בכדורי השוקולד הקלאסיים, ומתקדמים משם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לטעום

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.