הסוד ללחמניות ביתיות מושלמות
לכולנו יש פנטזיה להיות המארחים המושלמים – אלו שמוציאים בראנץ' מהולל אל השולחן אל מול האורחים המשתאים. אבל אחרי שערכנו שולחן, קצצנו סלטים, אפינו פשטידות וחתכנו גבינות – למי יש זמן וכוח להתפיח שמרים כדי לאפות גם לחמניות ביתיות? אז זהו, שלרון יש מתכון מדהים בשבילכם לבצק גבינה לבנה שמעניק ברגע לחמניות ביתיות ריחניות ללא התפחות ולישה.
הטריק של רון לבצק ספידי בצ'יק צ'ק קל ופשוט עם הגבינה הלבנה שתמיד נמצאת לכם במקרר שניתן להכין איתו לחמניות שום וגבינה ריחניות מטריפות וגם פלוטים מצופים גבינות ופיצוחים.
לחמניות שום וגבינה
הלחמניות האלה יהיו הלהיט של הבראנץ' הקרוב. לחמניות חמות וטריות עם ריח ממכר של שום וקראנץ' של גבינת פרמזן שהופכת לקראסט משגע. לחמניות קשר יפיפיות שהאורחים לא יבינו איך עשיתם, ואתם לא חייבים לספר שמדובר בקלי קלות. באמצע האפייה מוציאים מהתנור ומורחים שמן מתובל בעשבי תיבול ושום ומפזרים פתיתי פרמג'יאנו רג'יאנו, אמאלה! אל תשכחו את טיפ הזהב: בשביל לחמניות אווריריות הוסיפו לבצק כף חומץ, הוא נותן לאבקת האפייה "בוסט" וגורם לכל בצק להפוך אוורירי וטעים. החומץ יתנדף בחום האפייה ולא ירגישו אותו, אבל הלחמניות יצאו וואו!
למתכון המלא לחצו כאן >פלוטים מצופים גבינות ופיצוחים
בתוך הפלוט הארוך והמגרה הזה שמקושט בהמון גרעינים ועשבי תיבול, יתחבאו גבינות שיעניקו הפתעה מדהימה לכל מי שייתן בהן ביס. גבינת פרומעז, גבינת מלוחה ופתיתי מוצרלה שכל אחת מהן יעניקו מתנה אחרת ללחמנייה: אחת תתן מליחות, אחת תיתן פיקנטיות ואחת שתעניק את המתנה הגדולה מכולן: המתיחה הזו של הגבינה הנמסה, שמחברת בין הפה ליד.
למתכון המלא לחצו כאן >אנחנו כבר מחכים לשבת הקרובה בשביל להכין את הלחמניות האלו, שיהפכו גם אצלכן לבנות בית מועדפות. לחמניות קלות קלות במראה וטעם של בולנז'רי משובח. תנו לריח להשתלט לכם על הבית ולסועדים לצאת מדעתם! תהנו!