סלט קולסלאו משודרג
קולסלאו זו קלאסיקה – אבל הגרסה הזו משדרגת את הסלט הידוע עם גזרים פריכים, מלפפונים חמוצים, תירס מתוק ועירית רעננה. הרוטב עשוי משילוב של אשל ומיונז, מה שנותן לסלט קרמיות קלילה ומרקם נעים במיוחד.
מתאים כתוספת לכל ארוחה, בפיתה, ליד על האש או סתם ככה בקופסה למשרד. מוכן בעשר דקות, נטרף בשתיים.

המרכיבים ל 6-8 מנות:
- ½ כרוב לבן
- 2 גזרים קלופים
- 5 מלפפונים חמוצים
- ½ בצל סגול
- 1 כוס גרגירי תירס "סנפרוסט"
- ½ צרור עירית
- ½ מיכל אשל תנובה
- 2-3 כפות מיונז
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 2/3 כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הכרוב לרצועות כמה שיותר דקות.
-
02.
חותכים את הגזר לגפרורים דקים בעזרת קולפן ג'וליינים או קולפים לרצועות דקות עם קולפן רגיל ואת הרצועות עורמים אחת מעל השנייה ואת חותכים לגפרורים דקים.
-
03.
חותכים את הבצל והמלפפונים לרצועות דקות.
-
04.
קוצצים את העירית לפרוסות דקות.
-
05.
מערבבים היטב את כל המצרכים ומגישים.