סלט קולסלאו משודרג

קולסלאו זו קלאסיקה – אבל הגרסה הזו משדרגת את הסלט הידוע עם גזרים פריכים, מלפפונים חמוצים, תירס מתוק ועירית רעננה. הרוטב עשוי משילוב של אשל ומיונז, מה שנותן לסלט קרמיות קלילה ומרקם נעים במיוחד.
מתאים כתוספת לכל ארוחה, בפיתה, ליד על האש או סתם ככה בקופסה למשרד. מוכן בעשר דקות, נטרף בשתיים.

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קולסלאו משודרג

המרכיבים ל 6-8 מנות:

מרכיבים:
  • ½ כרוב לבן
  • 2 גזרים קלופים
  • 5 מלפפונים חמוצים
  • ½ בצל סגול
  • 1 כוס גרגירי תירס "סנפרוסט"
  • ½ צרור עירית
  • ½ מיכל אשל תנובה
  • 2-3 כפות מיונז
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 2/3 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הכרוב לרצועות כמה שיותר דקות.

  • 02.

    חותכים את הגזר לגפרורים דקים בעזרת קולפן ג'וליינים או קולפים לרצועות דקות עם קולפן רגיל ואת הרצועות עורמים אחת מעל השנייה ואת חותכים לגפרורים דקים.

    שלב 1 - הכנת מצרכים
  • 03.

    חותכים את הבצל והמלפפונים לרצועות דקות.

  • 04.

    קוצצים את העירית לפרוסות דקות.

    שלב 2 - תהליך
  • 05.

    מערבבים היטב את כל המצרכים ומגישים.

    שלב 3 - מערבבים את הסלט
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.