סלט גזר, סלק וגבינה צפתית
הכוכב של האירוחים בקיץ.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4:
- 2 גזרים, מקולפים ומגוררים לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון
- 1 סלק חי, מקולף ומגורר לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון
- 100 גרם גבינה צפתית 5% פיראוס, חתוכה לחתיכות קטנות
- 1/3 כוס גרעיני דלעת, קלויים במחבת יבשה
- 2 כפות שמן זית
- מיץ לימון סחוט טרי
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את גפרורי הגזר והסלק בקערה ומערבבים היטב.
-
02.
מתבלים במלח, בפלפל, במיץ לימון ובשמן זית לפי הטעם. מוסיפים את הגבינה הצפתית ואת גרעיני הדלעת ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים