סלט גזר, סלק וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט גזר, סלק וגבינה צפתית

הכוכב של האירוחים בקיץ.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גזר, סלק וגבינה צפתית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4:

  • 2 גזרים, מקולפים ומגוררים לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון
  • 1 סלק חי, מקולף ומגורר לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון
  • 100 גרם גבינה צפתית 5% פיראוס, חתוכה לחתיכות קטנות
  • 1/3 כוס גרעיני דלעת, קלויים במחבת יבשה
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את גפרורי הגזר והסלק בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מתבלים במלח, בפלפל, במיץ לימון ובשמן זית לפי הטעם. מוסיפים את הגבינה הצפתית ואת גרעיני הדלעת ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)