מתכון תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת קוטג' | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת קוטג'

תפוחי אדמה מוקרמים עם הפתעה בריאה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת קוטג'

המרכיבים ל 5:

  • 5 תפוחי אדמה
  • גביע קוטג’ 5%
  • מיכל שמנת חמוצה
  • כוס פתיתי גבינה צהובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הגבינות

  • 02.

    מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה 10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות

  • 04.

    עוטפים כל תפוח אדמה בנפרד בנייר כסף

  • 05.

    אופים במשך כשעה וחצי

  • 06.

    מוציאים את תפוחי האדמה ופותחים בזהירות את נייר הכסף

  • 07.

    חורצים חריץ עמוד בכל תפוח אדמה. ממלאים בעזרת כפית מתערובת הגבינות. אופים עוד כ-10 דקות עד שהגבינה נמסה ומקבלת גוון זהוב

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(106)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.