מתכון תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת קוטג' | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת קוטג'

תפוחי אדמה מוקרמים עם הפתעה בריאה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת קוטג'

המרכיבים ל5:

  • 5 תפוחי אדמה
  • גביע קוטג’ 5%
  • מיכל שמנת חמוצה
  • כוס פתיתי גבינה צהובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הגבינות

  • 02.

    מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה 10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות

  • 04.

    עוטפים כל תפוח אדמה בנפרד בנייר כסף

  • 05.

    אופים במשך כשעה וחצי

  • 06.

    מוציאים את תפוחי האדמה ופותחים בזהירות את נייר הכסף

  • 07.

    חורצים חריץ עמוד בכל תפוח אדמה. ממלאים בעזרת כפית מתערובת הגבינות. אופים עוד כ-10 דקות עד שהגבינה נמסה ומקבלת גוון זהוב

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(106)