מתכון כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו | השף הלבן

כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו

פירה טעים עם תוספת טעימה של גבינת פקורינו ותיבול אורגנו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 כפית עלי אורגנו קצוצים דק
  • 80 גרם גבינת פקורינו מגורדת דק
  • 50 גרם חמאה
  • מלח
  • 2 חלמוני ביצה
  • אגוז מוסקט
  • 1 ביצה טרופה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    אופים את תפוחי האדמה בתנור עד לריכוך מלא(לבדוק שמזלג ננעץ בקלות בתפודים), יש להפוך את תפוחי האדמה מדי פעם. מוציאים מהתנור ומצננים.

  • 03.

    קולפים את תפוחי האדמה עם סכין ומועכים למחית.

  • 04.

    מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם עלי האורגנו, הפקורינו, 50 גרם חמאה,2 קורט מלח, 2 חלמוני הביצה ומעט אגוז מוסקט.

  • 05.

    מגבירים את חום התנור ל200 מעלות

  • 06.

    מניחים נייר אפייה על תבנית לתנור.

  • 07.

    בעזרת כף יוצרים כדורים ומניחים אותם במרווחים קלים זה מזה. מברישים את הכדורים בעדינות במעט ביצה.

  • 08.

    אופים 4-5 דקות עד להשחמה, המרקם הפנימי של הכדורים צריך להישאר מעט רך ולח .

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 09.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(236)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.