תבשיל פאייה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

תבשיל פאייה

תמיד רציתם להכין את המנה הספרדית המפורסמת? בזכות ארוחת הפאייה של סנפרוסט, המשימה מעולם לא הייתה קלה כל כך! מתכון מעולה בכמה דקות בלבד

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל פאייה
צילום: עורך השף הלבן עיצוב: עורך השף הלבן

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 (800 גרם) שקית ארוחת פאייה בסגנון ספרדי מוקפא "סנפרוסט"
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • 1 ו-1/2 כפות אבקת מרק
  • מעט פלפל אדום יבש גרוס
  • ¼ כפית כורכום
  • מלח במידת הצורך
  • שדרוג: ניתן להוסיף קוביות דג / חזה עוף / טופו בתוספת ½ כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במידה ורוצים להוסיף קוביות דג, עוף או טופו, יש לחמם שמן בסיר ולטגן עד להזהבה

  • 02.

    מוסיפים את תוכן השקית, המים והתבלינים ומבשלים על להבה גבוהה כרבע שעה ללא מכסה

  • 03.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.