נשנושי תרמילי אפונה מתוקה
נשנושי תרמילי אפונה מתוקה של סנפרוסט שיבואו בול לכל מפגש
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בתיה שורק
המרכיבים ל3-4 מנות:
מצרכים
- חבילת תרמילי אפונה מתוקה מוקפאים "סנפרוסט"
- 2 כפות שמן זית
- מלח גס
- שום גבישי
- 30 גרם גבינת פרמז'ן collection מגורדת
הוראות הכנה:
-
01.
מפזרים את תכולת השקית (ישר מהמקפיא!) על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
02.
מזלפים שמן זית, מפזרים מלח גס ושום גבישי בנדיבות , מערבבים קלות לפיזור.
-
03.
מפזרים גבינה על גבי כל תרמילי האפונה ומערבבים ממש מעט.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות ל12 דק' או עד שהאפונה בפנים חמה, תלוי תנור.
הכנת? כאן מדרגים