- 6 קישואים חתוכים לעיגולים.
- 2 בטטות חתוכים לעיגולים
- 1 בצל קצוץ
- 3 שיני שום קצוץ
- 0.5 פלפל אדום רצועות דקות
- שעועית ירוקה חתוכה לחתיכות
- 2 כפות רסק עגבניות
- מלח,פפריקה וקצת חריסה מוכנה
הוראות הכנה:
-
01.
לטגן את הבצל במעט שמן זית
-
02.
להוסיף את השום כשהבצל מזהיב
-
03.
להוסיף את כל הירקות,רסק תבלינים ומעט מים לא הרבה להוסיף לפי הצורך
-
04.
לבשל על אש קטנה כמעט שעה יוצא מעולה
הכנת? כאן מדרגים