פטריות מטוגנות
נתקעתם בלי פינוק לאורחים? זאת מנת פתיחה שתשדרג לכם את האירוע בעשר דקות בלבד
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 1 כפית חמאה
- 1.5 כוסות פטריות טריות חתוכות לפרוסות
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית טימין
- מעט פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את המחמאה במחבת, מעל אש בינונית.
-
02.
מוסיפים את הפטריות החתוכות ומתבלים במלח, טימין ופלפל שחור.
-
03.
ממשיכים לטגן ומערבבים מדי פעם עד שהפטריות מתרככות וצבען מתכהה.
-
04.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים