פטריות אפויות עם גבינת מוצרלה – מפנק וטעים | השף הלבן

פטריות אפויות עם גבינת מוצרלה

מנה של פטריות מתובלות אפויות עם גבינת מוצרלה נמסה שתשדרג כל ארוחת ערב. גבינת המוצרלה מביאה איתה טעם עדין אך עשיר שמשתלב נהדר עם הפטריות.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות אפויות עם גבינת מוצרלה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 2:

  • סלסלת פטריות טריות, חצויות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 1 כף עלי טימין מיובשים
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שן שום פרוסה
  • 3 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן", חתוכות לרצועות דקות
להגשה:
  • צנימים
גודל תבנית: תבנית עגולה קטנה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בתבנית עגולה קטנה פטריות, שום, טימין מלח ופלפל

  • 02.

    מוזגים מעל שמנת לבישול ואופים 8 דקות בחום 180 מעלות

    טיימר מופעל

    00:08:00
  • 03.

    מוציאים מהתנור, מוסיפים את גבינת המוצרלה ומערבבים

  • 04.

    מפזרים מעל מעט טימין ומחזירים לתנור ל- 10 דקות, עד להשחמה

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 05.

    מגישים מיד לצד צנימים

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.