אנטיפסטי שעועית צהובה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אנטיפסטי שעועית צהובה

מחפשים מה לנשנש מול הטלוויזיה? קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד: שעועית ירוקה בתנור עם בצל ירוק, עגבניות שר, שום ובלסמי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנטיפסטי שעועית צהובה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4 מנות:

לרכישה >>
  • 1 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה "סנפרוסט"
  • 1 כוס חצאי עגבניות שרי
  • 1 כפית שום גבישי
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים שמן זית עם בלסמי, מלח, פלפל ושום גבישי

  • 02.

    מפשירים שעועית צהובה עדינה, שוטפים ומסננים

  • 03.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה,

  • 04.

    מניחים את השעועית הצהובה, הבצל הירוק ואת הרוטב ומערבבים היטב

  • 05.

    משטחים על גבי התבנית את השעועית ומפזרים חצאי עגבניות שרי.

  • 06.

    אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות עד להשחמה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)