אנטיפסטי שעועית צהובה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אנטיפסטי שעועית צהובה

מחפשים מה לנשנש מול הטלוויזיה? קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד: שעועית ירוקה בתנור עם בצל ירוק, עגבניות שר, שום ובלסמי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנטיפסטי שעועית צהובה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה "סנפרוסט"
  • 1 כוס חצאי עגבניות שרי
  • 1 כפית שום גבישי
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים שמן זית עם בלסמי, מלח, פלפל ושום גבישי

  • 02.

    מפשירים שעועית צהובה עדינה, שוטפים ומסננים

  • 03.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה,

  • 04.

    מניחים את השעועית הצהובה, הבצל הירוק ואת הרוטב ומערבבים היטב

  • 05.

    משטחים על גבי התבנית את השעועית ומפזרים חצאי עגבניות שרי.

  • 06.

    אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות עד להשחמה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.