קרם מסקרפונה, נוגט ואספרסו | השף הלבן

קרם מסקרפונה, נוגט ואספרסו

קינוח משובח וקל הכנה מארבעה מצרכים בלבד. תוספת של כמה עיטורים פשוטים הופכת אותו למנה ייצוגית.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם מסקרפונה, נוגט ואספרסו
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל4:

  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 150 גרם ממרח נוגט*
  • 1 מנה אספרסו קצר (40 מ"ל) פושר
  • לעיטור (אפשר לבחור רק חלק מהעיטורים):
  • 4 בישקוטים (רצוי שוקו־וניל)
  • מעט אבקת קקאו
  • 5-4 אילסרים (אגוזי לוז) קצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבלים יחד במהירות בינונית מסקרפונה, אבקת סוכר וממרח נוגט לתערובת חלקה. מוסיפים את האספרסו בשלוש פעמים, ומערבלים היטב אחרי כל הוספה.

  • 02.

    מחלקים את התערובת בין 4 כוסות הגשה. נועצים בישקוטי בכל מנה, בוזקים על הקרם מעט אבקת קקאו וזורים אילסרים קצוצים. מכסים ומקררים במשך שעתיים לפחות לפני ההגשה.*ממרח נוגט אפשר למצוא בסופרמרקט במדף הממרחים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)