קינוח שכבות שוקו־מוקה | השף הלבן

קינוח שכבות שוקו־מוקה

קינוח קליל, מרענן וקל הכנה. טיפ לחגי תשרי – הוא טעים במיוחד עם פירורים של עוגת דבש.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות שוקו־מוקה
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל6:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לקצפת בטעם שוקולד "השף הלבן"
  • 1 שקיק סוכר וניל
  • 1 כף אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל או שוקולד
  • ½1 -2 כוסות פירורים של עוגה כהה (כמו עוגת שוקולד או עוגת דבש)
  • 2 גביעים (2x150 גרם) יופלה מוקה 3%

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל לקצפת סמיכה מאוד. מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים לקצפת נוקשה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר בינוני חלק.

  • 02.

    מכינים 6 כוסות או גביעים. מחלקים חצי מכמות הפירורים בין הכוסות. מחלקים תכולת גביע יופלה מוקה בין הכוסות. מזלפים חצי מכמות הקצפת לתוך הכוסות. חוזרים על הנחת השכבות - מסיימים בזילוף נאה ששל קצפת בטעם שוקולד. מקררים היטב לפני ההגשה.טיפ: נשארו 5-4 פרוסות עוגה מיותמות? רסקו אותן לפירורים בבלנדר או במעבד מזון, ארזו בקופסה או בשקית אטומה ואחסנו במקפיא.

הכנת? כאן מדרגים
(0)