מתכון פונדו פירות ושוקולד חם | השף הלבן

פונדו פירות ושוקולד חם

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פונדו פירות ושוקולד חם

המרכיבים ל 6 סועדים:

  • 2 תפוחים קלופים מושרים 10 דקות במים עם כף מיץ לימון
  • סלסלת תותים ללא שורש חצויים
  • 3 בננות בשלות קלופות
  • תאנים מיובשות חתוכות ל-4
  • 4 משמשים מיובשים חצויים
  • 600 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32% מסדרת השף הלבן של תנובה
  • 60 גרם חמאת תנובה
  • 5 כפות סוכר
  • 3 כפות שקדים מרוסקים
  • 3 כפות אגוזי מלך מרוסקים
  • 3 כפות סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    את כל הפירות מסדרים על צלחת או פלטה גדולה.

  • 02.

    את שוקולד ממיסים בסיר שנמצא על גבי סיר קטן יותר שבו מים חמים מאוד (בן-מארי).

  • 03.

    מוסיפים את החמאה, הסוכר והשמנת וטורפים היטב לתערובת אחידה ומעט סמיכה.

  • 04.

    את תערובת השוקולד החם מעבירים לסיר פונדו מעל נר או להבת חימום ומגישים לצד הפירות.

  • 05.

    את השקדים, האגוזים והסוכריות מגישים כתוספות בקעריות לצד הפירות.

  • 06.

    הסועדים בוחרים לעצמם קובית פרי או שניים, טובלים בשוקולד החם ומיד טובלים באחת מהתוספות ובתאבון...

הכנת? כאן מדרגים
(89)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.