מתכון מקפא יוגורט, שמנת ופירות יער | השף הלבן

מקפא יוגורט, שמנת ופירות יער

מתכון קל וטעים עם פטנט מפתיע לגלידת פרוזן יוגורט בייתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל 4:

  • 4 כפות אבקת סוכר
לשקשוק:
  • 1 שקית קרח
  • 1 כוס מלח גס
  • 1 גביע יוגורט יופלה 3% שומן
  • 1 מכל שמנת מתוקה "השף הלבן" 32% שומן
  • 100 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט"

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתוך שקית ניילון שיכולה להסגר היטב (זיפ-לוק) מכניסים יוגורט, שמנת, פירות יער וסוכר וסוגרים היטב.

  • 02.

    בתוך שקית גדולה יותר שמים קרח ומלח. מכניסים את השקית הקטנה לתוך הגדולה ומשקשקים כרבע שעה. הזדמנות לעשות משחק ״מסירות״ עם הילדים!

  • 03.

    כעבור רבע שעה מתקבל מקפא פירות יער, מעבירים לכוסות ואוכלים מיד. אין אפשרות להקפיא את המקפא כי הוא יאבד את מרקמו הרך.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.