מקפא יוגורט, שמנת ופירות יער
מתכון קל וטעים עם פטנט מפתיע לגלידת פרוזן יוגורט בייתית
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל 4:
- 4 כפות אבקת סוכר
לשקשוק:
- 1 שקית קרח
- 1 כוס מלח גס
- 1 גביע יוגורט יופלה 3% שומן
- 1 מכל שמנת מתוקה "השף הלבן" 32% שומן
- 100 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
-
01.
לתוך שקית ניילון שיכולה להסגר היטב (זיפ-לוק) מכניסים יוגורט, שמנת, פירות יער וסוכר וסוגרים היטב.
-
02.
בתוך שקית גדולה יותר שמים קרח ומלח. מכניסים את השקית הקטנה לתוך הגדולה ומשקשקים כרבע שעה. הזדמנות לעשות משחק ״מסירות״ עם הילדים!
-
03.
כעבור רבע שעה מתקבל מקפא פירות יער, מעבירים לכוסות ואוכלים מיד. אין אפשרות להקפיא את המקפא כי הוא יאבד את מרקמו הרך.
הכנת? כאן מדרגים