מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס ופצפוצי אורז | השף הלבן

עוגיות שוקולד צ'יפס ופצפוצי אורז

מי לא אוהב עוגיות שוקולד צ'יפס? מתכון מיוחד של העוגיות האהובות עם תוספת קראנצ'ית של פצפוצי אורז

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגיות שוקולד צ'יפס ופצפוצי אורז

המרכיבים ל80 עוגיות:

  • 200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 4 כוסות פצפוצי אורז (אפשר בטעם שוקולד)
  • 3/4 כוס שוקולד צ'יפס, רצוי לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

  • 02.

    שמים בקערת המיקסר את החמאה והסוכר, ומערבלים לקבלת תערובת אוורירית.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחת, ומערבלים אחרי כל הוספה.

  • 04.

    מוסיפים את הווניל, הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבלים היטב.

  • 05.

    בבחישה ידנית, מוסיפים את פצפוצי אורז והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.

  • 06.

    בעזרת שתי כפיות צרים מהתערובת עוגיות קטנות (בקוטר 3 ס"מ) ומשטחים לגובה ס"מ. מניחים עם מרווח ביניהן בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.

  • 07.

    אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים היטב ושומרים בקופסה סגורה.

    טיימר מופעל
    00:12:00
הכנת? כאן מדרגים
(262)