עוגיות שוקולד צ'יפס ופצפוצי אורז
מי לא אוהב עוגיות שוקולד צ'יפס? מתכון מיוחד של העוגיות האהובות עם תוספת קראנצ'ית של פצפוצי אורז

המרכיבים ל 80 עוגיות:
- 200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
- 3/4 כוס סוכר לבן
- 3/4 כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 וחצי כוסות קמח
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- קורט מלח
- 4 כוסות פצפוצי אורז (אפשר בטעם שוקולד)
- 3/4 כוס שוקולד צ'יפס, רצוי לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
-
02.
שמים בקערת המיקסר את החמאה והסוכר, ומערבלים לקבלת תערובת אוורירית.
-
03.
מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחת, ומערבלים אחרי כל הוספה.
-
04.
מוסיפים את הווניל, הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבלים היטב.
-
05.
בבחישה ידנית, מוסיפים את פצפוצי אורז והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
-
06.
בעזרת שתי כפיות צרים מהתערובת עוגיות קטנות (בקוטר 3 ס"מ) ומשטחים לגובה ס"מ. מניחים עם מרווח ביניהן בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
-
07.
אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים היטב ושומרים בקופסה סגורה.
טיימר מופעל