בראוניז משגעים לפסח
עוגיות שוקולד-אגוזים אישיות ופריכות כשרות לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל16 מנות:
- 300 גרם שוקולד מריר איכותי
- 150 גרם חמאה
- כפית נס קפה
- 1/2 כוס חלב 3% תנובה
- 3 ביצים גדולות
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס קמח מצה
- 1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
- 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
02.
ממיסים שוקולד וחמאה ומוסיפים נס קפה.
-
03.
מקציפים את הביצים והסוכר למספר דקות במהירות גבוהה.
-
04.
מנמיכים את המהירות ומוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה תוך כדי ערבול.
-
05.
מוסיפים את קמח המצה ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת עיסה אחידה.
-
06.
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל את האגוזים. אופים כ-40 דקות, להיזהר מאפיית יתר.
טיימר מופעל
-
07.
מקררים מחוץ לתנור וחותכים לריבועים.
הכנת? כאן מדרגים