מתכון בראוניז משגעים לפסח | השף הלבן

בראוניז משגעים לפסח

עוגיות שוקולד-אגוזים אישיות ופריכות כשרות לפסח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז משגעים לפסח

המרכיבים ל16 מנות:

  • 300 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 150 גרם חמאה
  • כפית נס קפה
  • 1/2 כוס חלב 3% תנובה
  • 3 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קמח מצה
  • 1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    ממיסים שוקולד וחמאה ומוסיפים נס קפה.

  • 03.

     מקציפים את הביצים והסוכר למספר דקות במהירות גבוהה.

  • 04.

    מנמיכים את המהירות ומוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה תוך כדי ערבול.

  • 05.

     מוסיפים את קמח המצה ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת עיסה אחידה.

  • 06.

     יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל את האגוזים. אופים כ-40 דקות, להיזהר מאפיית יתר.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מקררים מחוץ לתנור וחותכים לריבועים.  

הכנת? כאן מדרגים
(51)